2010. augusztus 26., csütörtök

Team Support

Nem volt egyszerű a megérkezés, és a munkába állás is kicsit hepe hupás, de az ügynökség nagyon rendes és sok mindenben segít.
Nekem a kiutazás nem került semmibe, majd a fizetésből levonják, de nulla forinttal senki ne vágjon bele.
Biztonságot ad ha van mihez nyúlni.
Ma lett biztos, hogy hétvégén megcsináljuk a tanfolyamot. Targonca jogsit nem fogadják el csak ha angol nyelvű, és speciálisan tartalmazza az angliai targonca megnevezéseket. Jelen esetben counterbalance és reach truck.
Szombaton tanfolyam és vasárnap már vizsga és a kezünkben lesz a jogsi.
Ezt fizeti a cég és levonja a fizetésből. Jövőhéten munkába is állunk.
Jó lesz mert nem lábat lógatni jöttem.
Egy szó mint száz az ügynökség, még ha követett is el hibákat jót akarnak. Segítenek amiben tudnak.
Egy rossz szavam nem lehet rájuk. Örülök, hogy rájuk találtam. :)

3 megjegyzés:

  1. Szia!

    Érdekelne néhány konkrét infó erről a TeamSupport-ról, mert az oldaluk szinte semmire sem jó. Volna még egy kazalnyi kérdésem, ha lehet, vedd fel velem a kapcsolatot, légy szives.

    Köszi

    Kónya Zoltán

    zoltankonya@dublin.ie

    VálaszTörlés
  2. És hogy mennek a dolgok? Én hétfőn mennék velük, igénybevéve a hitel lehetőséget. Warehouse munkára mennék 3-an együtt, csak kicsit tartok tőle, mi vár rám kint. Szállás, ilyesmi hogy áll? Tényleg adnak valamennyi kezdeti költőpénzt?

    VálaszTörlés
  3. kedves mindenki!leirom parszor ujra es ujra csak hogy legyen foganatja a teamsupport vagy team support, egy nagy nesze semmi fogd meg jol, iagazbol az emberek felenek nem jon ossze a kinti munkavallalas sok esetben nem onhibajukbol, elso sorban az ottaniak 90% illegalisan dolgozik, nem fizet adot es tarsadalom biztositast sem, az igert oraszam nem fele meg a valosagnak, mert 20-25 orabol nehogy felretenni de megelni sem lehet,azt biztos tudja mindenki hogy a szerzodes szar sem er,csak es kizarolag oket vedi,akinek meg nagy a szaja az megnezeheti magat, mert nemhogy munkaja nem lesz, de kivagjak alakasbol es meg a cuccait is kihajigaljak az utcara,fel is ut le is ut ,mehetsz ahova akarsz, a kovetseg nem segithet mert onhibadbol kerultel ciki helyzetbe, a rendorseg a fule butjat sem mozditja, es ok nem torik be az orrod,de ellehetetlenitenek.tehat ISMETELTEN JAVSLOM HOGY SENKI NE VALLALJON MUNKAT A TEAMSUPPORTNAL HACSAK NEM AKAR PORUL JARNI.mondjuk eltre szolo tanulsag lehet mindenkinek aki szereti az elet nagyon rogos utjatjarni.

    VálaszTörlés